API GARDEN XXVIII: Rośliny w kuchni czyli co możemy hodować w naszym ogrodzie
Wydarzenie archiwalne Data wydarzenia: 29 Sierpnia 2022API GARDEN XXVIII: Rośliny w kuchni czyli co możemy hodować w naszym ogrodzie
NA ŻYWO 29 SIERPNIA 2022 r. godz. 11:00
Wiele roślin z naszego ogrodu ma cenne właściwości prozdrowotne. Znajdziemy je oczywiście wśród warzyw czy roślin owocowych, ale też roślin ozdobnych, a nawet chwastów!
Wśród uprawianych w ogrodzie kwiatów ozdobnych jest wiele takich, które można wykorzystać do jedzenia. Niektóre mogą być niemal samodzielną potrawą, inne – dodatkiem lub przyprawą.
Nasz prelegent opowie które z nich warto wykorzystywać w naszej kuchni.
Zagadnienia poruszane podczas konferencji:
- Warzywnik i szklarnia
- Ozdobne rabaty owocowe
- Przykładowe kompozycje jadalnych rabat
Agenda Wydarzenia:
11:00 - Rozpoczęcie konferencji, przywitanie, wprowadzenie do tematu konferencji
11:05 - 11:40 – Przedstawienie tematu „Rośliny w kuchni czyli co możemy hodować w naszym ogrodzie żeby było smaczne i nietrujące?”
11:45 - Sesja pytań i odpowiedzi
12:00 – Zakończenie
PRELEGENCI:
Emilia Dypczynska-Banach - Prowadzi pracownię Emogrody
Prelegenci
Partnerzy
Kontakt
PROJECT MANAGER
IWONA TRYKA
Specjalista ds.Organizacji i Sprzedaży Wydarzeń Targowych